Det var under formannskapets behandling av saken om Holmen Industriområde at Christoffer Ellingsen viste et stort engasjement og brukte mye av taletiden under behandlingen.

Det var mye snakk om å stille krav til miljøvalg knyttet til utvidelsen av industriområdet. Flere andre politiske representanter viste tydelig at de var irritert på Rødt-representanten. Da Frp-representanten Asbjørn Tingvoll skulle holde siste innlegg, etter ordførerens instruksjoner, benyttet han anledningen til å slenge med leppa mot Rødt-representanten.

– Jeg ga deg siste ordet for å komme med saklige innspill, men nå gikk du over streken, konkluderte ordfører Tove Mette Bjørkmo (Ap) overfor Frp-representanten Asbjørn Tingvoll.

Rødt-representanten Christoffer Ellingsen var tydelig skuffet over polemikken fra FrPs representant i formannskapet.

– Dette er latterliggjøring av politiske innspill, sa Rødt-representanten Christoffer Ellingsen i formannskapet, og var tydelig misfornøyd med tonen i møtet.

Ordfører Tove Mette Bjørkmo (Ap) tok deretter ordet og ville avslutte debatten med en oppsummering av saken, før voteringen. Der startet hun sin egen debatt, selv om hun selv hadde satt strek.

Også dette reagerte Rødt-representanten Chrisoffer Ellingsen på, og mente at ordføreren var i ferd med å starte en ny debatt selv om strek var satt i debatten.