Det fremkommer av en registermelding i Brønnøysundregistrene. Stamina Trening Vesterålen har de tre siste årene omsatt for cirka 10 millioner kroner. Stamina har treningslokaler på Stokmarknes og Sortland. Årsresultat for 2017 foreligger ikke ennå.

Stamina Trening Vesterålen eies av Stamina Trening Holding (51,7 prosent) og MP Holding (48,3 prosent). MP Holding eies av Magnus Pettersen, som har vært svært sentral under oppbyggingen av Stamina i Vesterålen. Stamina Trening Holding eies av Stamina Group, som eies av to privatkapitalfond (Herkules).

Den nye styrelederen er daglig leder i Stamina Trening og Stamina Holding. Stamina Group er en gigant på trening i Norge, og omsatte i 2016 for 1,5 milliarder kroner.

I juni ble det kjent at  Norsk Treningshelse AS kjøper 100% av aksjene i Stamina Trening Holding AS. Avtalen ble signert 04.juni.

De to største eierne i Norsk Treningshelse, idrettslegen Arne Instebø og Trond Mohn, har ambisjoner om å videreføre driften av Stamina Trening basert på et utvidet tjenestetilbud som inkluderer utvalgte helsetjenester, het det i en pressemelding den gang.