Det var en travel, men spent Gabor Wisniewski som tok imot gjestene på Nook torsdag ettermiddag. I totida åpnet restauranten, og de første gjestene begynte å komme. Blant de frammøtte var daglig leder for Petroleum bar, Sadik Pedersen.

Torsdag får gjestene gratis buffet, både i flytende og solid form, og det var en variasjon av småretter som sto på buffetmenyen.

Gjestene under åpninga kunne fritt forsyne seg av buffeten. Foto: Jenny Dahl Bakken

Wisniewski selv hadde mye å gjøre på åpningsdagen, men hadde tid til å ta en rask prat med VOL mellom slagene.

– Jeg er glad og fornøyd med åpninga. Jeg har fått mange tilbakemeldinger på at vi skal åpne her, folk setter pris på at det kommer et nytt sted, sier han. Buffeten vil vare utover dagen torsdag, slik at folk som jobbet mens åpninga pågikk også har mulighet til å stikke innom.

Wisniewski sto selv både på kjøkkenet og serverte under åpningen.

Han sier til VOL at de har begynt å gjøre noen av endringene de ønsker - som et nytt uteområde - men at de ikke er i mål, fordi de har hatt begrenset tid. Innsida er foreløpig stort sett som før, med unntak av et tegnebord for barn og noen nye bilder på veggene.

Uteområdet på Nook. Det gamle uteområdet til Petroleum er gitt en overhaling, det er blant annet satt ut blomster og hengt opp nye lamper. Foto: Jenny Dahl Bakken

Restauranten vil i helga åpne alt kl. 15 i forbindelse med Fæsterålen, og lørdag er planen at uteområdet skal innvies med grilling, ifølge Wisniewski.