Sender i fire timer fra Kulturfabrikken

Fredag sender Radio Nord-Norge direkte fra Kulturfabrikken i fire timer.
Sortland

– Fredag 14. september får vi endelig radiosending fra Sortland igjen, og i den forbindelse inviteres dere til å slå av en prat i studio i løpet av maratonsendingen. I denne maratonsendingen vil vi presentere «HverdagsSortland» for hele landsdelen, og ønsker å ha interessante gjester innom vårt studio på Kulturfabrikken, skriver Radio Nord-Norge i ei pressemelding.

Radio Nord-Norge er en nyoppstartet radiokanal som dekker alle de tre nordligste fylkene i landet.

– Per i dag er vi tilgjengelig på DAB i Oslo og Akershus. På FM sender vi i Båtsfjord på fulltid, og har i Harstad samsending med Radio Harstad. I tillegg er vi i gang med prøvesendinger enkelte andre steder. Vi har fått konsesjon for mange flere områder, men det tar naturligvis litt tid å få på plass sendere. Samtidig er vi tilgjengelig på nett i hele verden, skriver Daniel A. Hansen, avdelingsleder for Radio Nord-Norge.


Radio Nord-Norge i gang fra Åse:

Vil samle landsdelen foran radioen med sendinger fra Åse

1. juni startet Jitse Butitink sin første fire timers daglige radiosending for Radio Nord-Norge fra radiostudioet sitt på Åse.

 

– Rekruttering av gjester går bra! Folk viser interesse og synes det er flott at vi etter 17 år igjen får radio produsert på Sortland. Noen har meldt avbud, men slikt må man bare regne med. Jeg kan i alle fall avsløre såpass at både ordfører i Sortland, Tove Mette Bjørkmo, kommer innom. Det samme gjør Tone Toften (Direktør KuFa), og ikke minst daglig leder i Radio Nord Norge, Jitse Jonathan Buitink, forteller Hansen.

Dermed er det duket for god stemning og radio for alle penga i Kulturfabrikken på fredag formiddag.