Endelig i mål med bøssebærere - men:

Oppfordrer selskaper til å gi til TV-aksjonen

På Sortland har komiteen bak TV-aksjonen i år ikke hatt mulighet til å ha ringestafett til bedriftene i regionen. De har dermed ikke fått inn bidrag fra dem. Nå oppfordrer Unni Glad dem til å gi.

Deler av TV-aksjonskomiteen på Sortland. Fra venstre: John Ivejor, ordfører Tove Mette Bjørkmo, tidligere ordfører Svein Roar Jacobsen og leder Unni Glad ved frivillighetssentralen på Sortland.  Foto: Jenny Dahl Bakken

Sortland

På Sortland har man nå kommet i mål med antall bøssebærere - selv om det per fredag kveld var noen sjåfører som ikke hadde hentet bøssa si.

– Det ser ut til at vi har klart det. 130-140 stykker omtrent. Det er mest ungdommer, også noen voksne som går, sier leder Unni Glad ved frivillighetssentralen på Sortland.

Dermed ser det ut som om hele kommunen får besøk under TV-aksjonen. Men i motsetning til tidligere år har man ikke fått gjennomført ringedugnad til bedriftene i kommunen. Dermed må de på eget initiativ gi til aksjonen. Det håper Glad at de gjør.

– Vi har ikke bidrag fra bedrifter i år, siden vi ikke har ringt. Jeg vil oppfordre dem til å gå inn på giverstafett.no. Alle kan gi der, sier Glad.

Det er kirkekonsert klokka 12 lørdag, og der oppmodes det også om å gi penger til TV-aksjonen og saken.