Leder for brystkreftforeninga, Lise Rasmussen:

– Vil takke alle som har bidratt for å sette fokus på saken

Lise Rasmussen, leder i Brystkreftforeninga i Sortland, er takknemlig for alle som har bidratt til å sette fokus på brystkreftsaken i Sortland Storsenter den siste måneden.

Senterleder Ronny «Ronnyboy» Johansen og Lise Rasmussen i Brystkreftforeninga er fornøyde med responsen på BH-innsamlingen.  Foto: Marius Birkeland

Sortland

Torsdag ble «treet» med 310 BH-er tatt ned. For en måned siden begynte treet å ta form. Planen var at Sortland Storsenter skulle donere 50 kroner per BH som ble donert inn. 310 kom inn og dermed ble det 10.000 kroner i potten til brystkreftsaken:

– Det har jo gått over all forventning. Vi er kjempefornøyde og det er jo gledelig at senteret har fått så god respons og at vi har fått satt fokus på brystkreft-saka, sier Lise Rasmussen, leder i Brystkreftforeninga på Sortland.


Samler inn BH-er og står på stand for brystkreftinnsamling:

Lise brenner for brystkreftsaka - nå kan du bidra

Også i år vier Lise Rasmussen oktober til brystkreftsaka. Denne gangen kan du også ofre en BH - storsenteret gir 50 kroner per innsamlede brystholder.

 

Tar imot ideer

Suksessen fører til at det frister med et forsøk til om et år.

– Vi stiller oss åpen til ideer til hvem som vil være med på prosjektet til neste år. Det er bare å ta kontakt. Dette kan vi gjøre hvor som helst i Vesterålen, så det er bare å komme med forslag, sier Rasmussen.


Siste døgn med «BH-juletreet»

Torsdag forsvinner «BH-juletreet» fra Sortland storsenter. Det ga 10.000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen.