Rocka Møbler åpnet sin første butikk nord for Fredrikstad

Torsdag åpnet møbelbutikken Rocka Møbler på Sortland.

Sortland

Butikken, som drives av samboerparet Tommy Nygård og Line Uhre, er lokalisert ved torget. Nygård håper at butikken, som er kjedens eneste i Nord-Norge, skal falle i smak

– Vi tente veldig på konseptet da vi oppdaget det. Vi hadde tro på at det ville fungere på Sortland og tok kontakt med kjeden, forteller Nygård.


«Blue City Shop»-Tommy satser:

Åpner en annerledes møbelbutikk på Sortland

Tommy Nygård og samboeren Line Uhre skal åpne Rocka møbler og interiør på Sortland storsenter. Det blir den fjerde Rocka-butikken i verden, og den eneste i Nord-Norge.

 

Skreddersyr møblene

Butikken på Sortland er den fjerde butikken i den ti år gamle kjedens historie. De øvrige butikkene er lokalisert i Kristiansand, i Fredrikstad og i Barcelona.

Tim Thøgersen, som eier kjeden Rocka Møbler, var til stede i forbindelse med åpningen. Han tror det er marked for en ny møbelbutikk i Sortland og understreker at kjeden representerer noe unikt innenfor bransjen.

– Rocka Møbler tilbyr noe annet enn andre møbelbutikker. Vi har produkter som kundene ønsker og vi kan skreddersy møblene etter kundenes behov. Dersom noen for eksempel vil ha en sofa som er ti centimeter for lang, så kutter vi den slik at den blir akkurat passe, sier Thøgersen.

– Målet vårt er å levere eksklusive sofaer til gunstig priser, til alle aldersgrupper, enten det er snakk om førstegangskjøpere eller mer etablerte par som er godt voksne, legger han til.

– Oversiktlig og fin

Ifølge Kate Thøgersen i Rocka Møbler, var det bra trykk i starten på åpningsdagen.

– Flere hadde møtt opp i forkant og det kokte da dørene åpnet. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra de besøkende, sier hun.

En av dem som hadde tatt turen til åpningen var Berit Johansen. Hun var mest interessert i å finne en såkalt skjenk, men hadde også noen gjort seg noen tanker om det nye møbeltilbudet på Sortland.

– Det er en oversiktlig og fin butikk. Møblene har mange nyanser og i forskjellige farger, sier hun.

Johansen er særlig begeistret for at kjeden skreddersyr møblene sine til kundenes behov.

– Det synes jeg er et ypperlig tilbud når møblementet du ønsker trenger tilpasning, sier hun.