Vesterålen- Utleira endte 2-2

– En tett kamp, vi skulle gjerne vunnet den

Vesterålen spilte en solid førsteomgang, men slet mer i andre omgang og kampet mot Utleira endte uavgjort.

Jonathan Barlow. 

Sortland

Utleira-Vesterålen i endte uavgjort 2-2.

Jonathan Barlow beretter om et jevt oppgjør, blant de to lagene som toppet tabellen i fjor.

– Vi spilte en god førsteomgang,  så falt vi litt ned i andre omgang. Det var en tett kamp, sier han.

Gutta samlet igjen

– I fjor var begge lag høyt oppe på tabellen. Nå er vi nettopp startet futsalsesongen,  men begge lag ønsker vel å komme dit igjen, sier Barlow, som tilføyer at det er godt å være i gang igjen med årets sesong.

– Nå er gutta samlet igjen. Vi har spilt sammen i mange år, og det er veldig artig at vi samles på vinteren og har det fellesskapet, sier Barlow.

–  Vi har spilt på lag siden vi gikk på smågutter,  da vi var 13-14 år. Dermed er det er ganske mange år vi har holdt sammen, det blir over ti år. Det er veldig greit, for alle spiller fotball på forskjellige steder, og når det er vinter spiller vi futsal sammen.  Det er veldig koselig, sier han.

I søndagens futsalkamp møter Vesterålen laget Freidig.

– Vi hadde en tett kamp i dag, vi hadde ønsket at vi skulle få seier, men vi sleit litt i andre omgang. Selv om vi var gode i første omgang, og styrte det meste, så ble det en dårlig andreomgang. Vi må bli litt bedre i morgen, vi må opp litt på nivået, sier han.