Kunstgresset i Blåbyhallen skiftes i desember

Nå er dato for skifte av kunstgresset i Blåbyhallen klart.

Dekket i Sortlandshallen blir skiftet i desember. Her fra en kamp mellom Sortlands damelag og Medkila fra tidligere i år.   Foto: Jenny Dahl Bakken

Sortland

Dekket skiftes 10. til 21. desember.


Kommunestyret med miljøkrav til kunstgress

Kommunestyret vedtok å bevilge 1,9 millioner kroner til nytt kunstgress i Blåbyhallen - men la som en forutsetning at det settes i gang tiltak for å holde gummigranulatene på banen.


Tidligere i år ga Sparebank1 sitt nye fond «Samfunnsløftet»  1 million til nytt kunstgress. Flere næringsaktører, deriblant Eidsfjord Sjøfarm, hev seg på før kommunestyret i oktober vedtok å bevilge de resterende 1,9 milionene for å få skiftet av dekke finansiert.

Først var det snakk om at kunstgresset skulle skiftes ut til påske neste år, og deretter på vinteren. Nå har altså prosjektet blitt fremskyndet med flere måneder og skal etter planen være ferdig skiftet før julaften.  Hallen blir stengt i perioden hvor kunstgresset skiftes.


Eidsfjord sjøfarm:

Gir 150.000 til nytt kunstgress i Blåbyhallen

Fredag annonserte Eidsfjord sjøfarm at de gir 150.000 kroner til arbeidet med nytt dekke i Blåbyhallen.Samfunnsløftet fra Sparebanken Nord-Norge med lokalt tiltak: 

Gir 1 million kroner til nytt dekke i Blåbyhallen

Torsdag formiddag lanserte Sparebanken Nord-Norge sitt nye prosjekt «Samfunnsløftet». I den forbindelse delte de også ut 1 million kroner til nytt dekke i Blåbyhallen.