Bjørn Sundquist returnerer til Kulturfabrikken

16.mars står den rutinerte skuespilleren på scenen i Kulturfabrikken på Sortland sammen med Frank Arne Olsen, som er mest kjent fra Honningsvågrevyen. Forestillingen har fått navnet "På livet laus?"

Frank Olsen og Bjørn Sundquist kommer til Kulturfabrikken i mars neste år.  Foto: Silja Lomakka

Sortland

Bjørn Sundquist trakk fullt hus sist han besøkte Vesterålen med sitt eget stand-upshow. Han er kåret til Norges beste skuespiller gjennom tidene. Både på film og scene. Frank Arne Olsen, på sin side er selvlært, har også en variert bakgrunn, men er mest kjent fra Honningsvågrevyen.

Ifølge en pressemelding kan publikum vente seg mye forskjellig fra de to herrene.

En uhøytidelig kamp mellom en seriøs skolert skuespiller og en komiker. Kan Bjørn lære noe av Frank? Og motsatt? Kan Frank være seriøs og kan Bjørn være komiker? Mellom de verbale kampene blir det musikk og innslag som bare kombinasjonen Bjørn og Frank kan finne på, står det å lese.

Forestillingen er en kombinasjon av galskap og historier, der grensene for hva som er sant og ikke, nesten hviskes ut.

Dette er et par som i utgangspunktet er helt ulike, men passer sammen 100 %. Er det mulig? De klarer bare å fortelle halve historier før begge bryter ut i latter. Dette blir et show der humor og galskap har hovedfokus – men alvoret ligger og lurer, står det å lese i pressemeldingen.