Dropper Sortland etter nedrykk

Simon Laugsand ble hentet til Sortland IL for å forhindre nedrykk fra tredjedivisjon. Klubben rykket ned til fjerdedivisjon, og Laugsand ønsker å spille på et høyere nivå, varsler han.

Simon Laugsand er fotballspiller.  Foto: Espen Mowinckel Pettersson

Sortland

Det var Bladet Vesterålen som først omtalte at Laugsand ikke fortsetter i Sortland IL neste sesong.

– Jeg ønsker å spille på et høyest mulig nivå, og det er ikke aktuelt å fortsette i Sortland IL, sier Laugsand til avisen. Han kom inn i klubben i fjor og ble hentet inn i håp om at man kunne klare å berge plassen i tredjedivisjon. Dette lyktes ikke, Sortland rykket ned og spiller dermed i fjerdedivisjon til neste år.

Han har spilt på langt høyere nivå før enn han gjorde i Sotland i fjor, ettersom han i flere sesonger har spilt for Tromsdalen IL i førstedivisjon, og dessuten har han spilt for Finnsnes. Disse klubbene, samt Senja (som rykket opp til andredivisjon nylig), kan alle være aktuelle, sier han til BLV.

– Jeg er i dialog med Tromsdalen, Senja og Finnsnes. De to første klubbene er mest aktuell for min del, sier Laugsand.