Endelig avklaring onsdag:

Vesterålens Naturprodukter blir lagt ned

Nå er det endelig bestemt - virksomheten ved Vesterålens Naturprodukter avvikles.

Oppsigelser i vente i Vesterålens Naturprodukter.  

Sortland

Dette bekrefter eierselskapet Pfizer overfor VOL onsdag. Et svar fra Pfizer Consumer Healthcare på VOLs henvendelse sier følgende:

«Vi har nå tatt en beslutning om at VNP sin nordiske selskapsstruktur må omstruktureres for å tilpasse oss dagens marked. Det innebærer dessverre at kontoret på Sortland vil bli lagt ned. Vi er i en positiv dialog med de ansatte i VNP på Sortland om hvordan vi kan løse dette best mulig for de ansatte som blir berørt.»

VOL kommer tilbake med mer.


Kan bli en løsning for Vesterålen Naturprodukter

VOL kjenner til at det er gjenopptatt samtaler mellom ansatte i Vesterålen Naturprodukter og Pfizer.Tillitsvalgte i Vesterålens Naturprodukter om møtet torsdag:

– Det er jo åpenbart at de har bestemt seg

– Vi kan ikke sitte stille og se på at all den verdiskapningen vi har stått for her i Vesterålen nå skal overdras til Pfizer Consumer Healthcare i København, mens de ansatte står igjen på bar bakke, skriver de tillitsvalgte ved Vesterålens Naturprodukter (VNP) i en pressemelding.Møte i Bodø avgående Vesterålens Naturprodukter AS sin skjebne:

Bjørkmo: – Vi oppfordret dem til å ta så mange hensyn som mulig

Torsdag var det møte i Bodø angående Vesterålens Naturprodukter (VPN) på Sortland sin skjebne. Tove Mette Bjørkmo, ordfører i Sortland, oppfordret bedriftens eier Pfizer og ledelsen til å ta så mange hensyn som mulig, hvis det besluttes at VPN legges ned.