KappAhl Sortland:

Ble årets julebutikk: Tar med seg hele staben til Krakow

KappAhl Sortland ble årets julebutikk i Norge. Nå tar butikksjef Carina Lidström med seg hele staben til Krakow.

Turid Edvardsen, Lill Dalheim, Frida Solheim, Maria Skofsrud, Mathilde Breivik og Carina Lidstrøm skal alle til Krakow. Foto: Marius Birkeland  

Sortland

19. november startet KappAhl en årlig julekonkurranse . 97 butikker over hele Norge ble målt i fire kategorier frem til juleaften og her endte altså KappAhl Sortland på toppen. Hva de fire kategoriene er, vil forsåvidt ikke kjeden ut med.

Butikken lå hele tiden å knivet om å vinne, og juleaften kom beskjeden. Butikken i Sortland storsenter ble beste butikk i Norge.

– Jubelen ble selvsagt stor da jeg kunne fortelle at vi hadde vunnet, forteller butikksjef Carina Lidström.

– Hardt arbeid

Og det at butikken vant, var alt annet enn tilfeldig.

– Vi har jobbet hardt for dette. Vi har hatt interne konkurranser for å bli best i de forskjellige kategoriene hvor vi blant annet har delt ut flaxlodd for å motivere hver enkelt ansatt. Det har virkelig gått sport i å vinne denne konkurransen, sier butikksjefen.

Premien er en tur for sju til Krakow i Polen og sju av de som har jobbet under konkurranseperioden får dra til den vakre polske byen.

Takker kundene

Reisen går av stabelen i mars/april og med blir også butikksjefene til de butikkene som har blitt best i sin region i tillegg til sjefen i KappAhl Norge.

– Dette er selvsagt noe vi alle gleder oss veldig til. Dette var noe vi siktet oss inn mot og ønsket å oppnå. Så det å klare det viser bare hvor målbevisst alle har jobbet. Jeg er kjempestolt, sier Lidström.

Hun vil samtidig takk kundene for støtten.

– Uten dem hadde ikke dette vært mulig. Jeg er evig takknemlig for at de har støttet opp om oss.