God påmelding til EL-Team Cup, men vil ha flere damelag

Neste lørdag er det duket for den sjette utgaven av fotballturneringen EL-Team Cup, som finner sted i Blåbyhallen i Sortland.

MILs old boys gikk til topps i El-team cup i fjor.  Foto: El-team cup

Sortland

Det er foreløpig meldt på rundt 20 lag i herreklassen, og fire lag i dameklassen. Leder i Sortland IL, Mats Aas, er fornøyd med påmeldingen.

– Men vi skulle gjerne hatt flere damelag. Det er litt knapt med fire. Får vi det dobbelte, vil det være veldig bra, sier Aas til VOL.


Flere hundre samlet på El-Team Cup:

– Dette er jo så gøy!

Lørdag var det duket for fotballfest i Blåbyhallen, da den femte utgaven av El-Team Cup gikk av stabelen.


Turneringen er åpen for alle voksne, med ett untak. Deltakere som har vært aktive fotballspillere i løpet av 2018, må være over 30 år for å kunne delta.

– Vi har vært strenge på det tidligere og kommer til å være det nå også, understreker Aas.

Fra Harstad og Bodø

Tidligere har EL-Team Cup trukket til seg lag utenfor regiongrensen, noe som også er tilfellet i år. Foreløpig er det påmeldt lag både fra Harstad, Bodø og Lofoten.

– Dette er en stor turnering både for bedrifter og kompisgjenger, og som mange ønsker å delta på. De fleste lagene kommer selvsagt fra Vesterålen, men også noen utenfra. Tidligere hadde vi for eksempel lag som kom hele veien fra Tromsø, opplyser Aas.


Mange hundre samlet til fotballfest

Sortland ILs El Team-cup har blitt en stor suksess. Lørdag var 350 spillere samlet til bedriftsfotballturneringa i Blåbyhallen.

 

Fristen går ut før helga. De som ennå ikke har meldt seg på og har planer om det, må derfor hive seg rundt.

Heftig bankett

El-Team Cup er ikke bare en stor fotballbegivenhet for de fotballinteresserte, men er like mye en sosial begivenhet. Etter at turneringen er ferdigspilt lørdag, blir det en heidundrende bankett på Sortland hotell. Der blir det middag, utdeling av priser og ellers diverse festivitas.

– Vinnerlagene og turneringens beste spillere, blir gjort stas på og får heder og ære. Ellers blir det trubadur og god stemning, sier Aaas.

I fjor var det for øvrig MIL Old Boys som vant herreklassen etter at de slo Kleiva FC i finalen. I damefinalen vant Goal-Diggers mot laget Godt og blanda.