Har byttet navn:

Gjett hvilket fjell tannklinikken er oppkalt etter

Tannklinikken Rune Hilde AS har byttet navn til Møysalen tannklinikk. Tannlegen Rune Hilde fortsetter dog som før.

Tirsdag ble de gamle skiltene tatt ned. Tirsdag ettermiddag var de nye også satt opp, ifølge tannlege Mette Bergh.  Foto: Jenny Dahl Bakken

Sortland

Tirsdag holdt de på med å ta ned skiltene til tannklinikken Tannlege Rune Hilde AS. Klinikken har nemlig skiftet navn til Møysalen tannklinikk.

I tillegg har tanlege Mette Bergh tatt over som daglig leder i selskapet. Men Rune Hilde er fortsatt med, bekrefter hun.

– Vi har bare bytta litt plass. Det er ikke noe nytt i akkurat det, jeg tok over som daglig leder 1. juli i fjor. Nå blir det navneendring. Vi driver og får bytta skiltene i dag, og hjemmesida er snart oppe og går, sier Bergh.

De ønsket å bytte navn til noe mer nøytralt, ettersom det gamle klinikknavnet kun var navnet på én av legene.

De landa på navnet Møysalen tannklinikk.

– Vi valgte nok Møysalen for å ikke bruke Sortland, eller Blåbyen… vi ville bruke navnet på det kjente fjellet. Vi har pasienter fra hele Vesterålen og Lødingen. Vi kunne ha kalt oss noe med Vesterålen, men det er jo litt oppbrukt, mener vi. Dessuten har vi usikt mot Møysalen fra lokalene våre, sier Bergh.

De planlegger å bli i dagens lokaler og er fornøyde med dem.

– Vi blir her og har mulighet for utvidelse hvis vi ønsker det. Vi har plass nok og litt til. Vi har lokaler mot nord vi kan ta i bruk, sier Bergh.

De siste årene har det skjedd noen gradvise endringer på klinikken.

– Vi har vært to hele tida, meg og Rune, de siste elleve årene. Men jeg har hatt svangerskapspermisjon og hun som var i vikariat har fortsatt. Dermed er vi tre tannleger nå, og det er også kirurg fra Oslo innom i blant, sier hun.