– Det blir mye bra fotball og mye god underholdning

Lørdag er det tid for en ny runde med El Team Cup i Blåbyhallen, på Sortland.

MILs old boys gikk til topps i El-team cup tidligere i fjor  Foto: El-team cup

Sortland

Totalt 30 lag er påmeldt til årets utgave, som er den sjette i rekken. 25 av lagene er påmeldt i herreklassen, mens fem er påmeldt i herreklassen.

I helga kan du se finalene direkte på VOL.


Se finalene i El-Team cup i opptak

Her kan du se finalene i El-Team cup i opptak

 

– Vi er godt fornøyd med påmeldingen. Hele Vesterålen er representert, i tillegg til noen lag fra Lofoten. Men vi skulle gjerne sett at det var med flere damelag enn fem. I herreklassen er 25 herrelag derimot perfekt for en flytende gjennomføring, sier leder i Sortland IL, Mats Aas.

Blåbyhallen blir delt inn i fire baner i forbindelse med turneringen, der hvert lag stiller med fem utespillere og en keeper.


God påmelding til EL-Team Cup, men vil ha flere damelag

Neste lørdag er det duket for den sjette utgaven av fotballturneringen EL-Team Cup, som finner sted i Blåbyhallen i Sortland.


Lagene i herreklassen er delt inn i fem grupper, der de tre beste i hver gruppe, pluss den beste fjerdeplassen, går videre til åttedelsfinalen. I dameklassen går de fire beste lagene direkte videre til semifinalen. Turneringen starter kl. ni, og deretter går det i ett i ni timer.

– Det begynner å bli klart nå, både i hallen og når det gjelder kampoppsettet. Det blir artig, med mye bra fotball og god underholdning. Vi oppfordrer folk til å komme å heie frem sine kompiser og venninner. Dette blir gøy, sier Aas.