– La politi være politi, og la brannfolk bekjempe brann

Dette var det klare budskapet fra Ap-ordførere i Vesterålen til stortingspolitiker Ingvild Kjerkol (Ap) under besøket på Sortland i dag.

Ap-politiker Svein Robert Vestå (tv), brannsjef i Hadsel Øyvind Skjørholm, Sortland-ordfører Tove Mette Bjørkmo, politibetjent Halvard Fjukmoen, ordfører i Øksnes Karianne B. Bråthen, Ap-politiker Svein Roar Jacobsen, Hadsel-ordfører Siv Dagny Aasvik, ass.kommunalsjef helse/omsorg Lise Lotte Stenersen, stortingspolitiker Ingvild Kjerkol (Ap) og brannsjef på Sortland Ståle Rasmussen.  Foto: Tommy Hansen

Sortland

Arbeiderparti-ordførerne Tove Mette Bjørkmo fra Sortland, Siv Dagny Aasvik fra Hadsel og Karianne B. Bråthen fra Øksnes, hadde invitert stortingspolitiker og partikollega Ingvild Kjerkol til Sortland i dag for blant annet å snakke om beredskap for blålys-etatene, samt forholdene innen rus- og psykiatritjenestene i regionen.