Etter påske blir det Vesterålsmesterskap i quiz på Sortland

Etter påske braker det løs med nok et VM i Quiz på Sortland. – Vi håper folk kommer til å stille lag fra alle vesterålskommunene, sier initiativtaker Håkon Tonulltre Natvig.

Etter påske arrangeres vesterålsmesterskapet i quiz på Sortland, og arrangørene håper på deltakere fra hele regionen.  Foto: Arkivfoto

Sortland

Det er for åttende gang det arrangeres for åttende gang åpent Vesterålsmesterskap i Quiz på Sortland. Arrangementet finner sted i  Samfunnssalen, og arrangørene har spøkefullt døpt det til VM, selv om det altså ikke er et internasjonalt mesterskap, men en regional kåring av de skarpeste quiz-hodene.

Begivenheten finner sted torsdag 25 april, og i en pressemelding skriver arrangørene at de  håper flere lag fra alle kommuner i Vesterålen og omegn stiller lag til dette arrangement.

Hundre spørsmål på storskjerm

– Det blir 100 spørsmål med lyd og bilde, på storskjerm, sier Håkon Tonullltre Natvik, som er initiativtaker til mesterskapet.

I fjor stilte hele 72 personer, fordelt på 12 lag fra hele Vesterålen, samt Lødingen og Harstad.

– Det er satt et maks-antall på seks personer per lag og deltageravgiften er 150 kroner per person.Disse pengene danner grunnlaget for premiering av de tre beste lagene, sier han.

Også i år har quizeksperter fra Haslum faktasjekket alle spørsmål og gitt klarsignal for arrangementet angående variasjon og vanskelighetsgrad.

VM i quiz arrangeres av Sverre Iversen, Martin Halsvik Larsen, Øyvind Andreassen Stephansen og Håkon Tonulltre Natvig.Med hilsen

Initiativtager