Fredrik røk ut av Paradise Hotel: - Jeg ble dolket i ryggen

Under torsdagens episode av Paradise Hotel, røk sortlandsgutten Fredrik Norum ut av programmet, en uke etter at han sjekket inn.
Sortland

Lenge så det svært lovende ut for Norum med tanke på videre opphold på hotellet. Han vant nemlig en tvekamp.

Hendelsen skjedde i en såkalt parseremoni, der deltakeren Jamilla valgte Severin i stedet for Norum. Til programleder Triana Iglesias, la han ikke skjul på at han var skuffet. Samtidig var han klar på at han kunne lagt ned en større innsats for å overbevise Jamilla om at hun burde valgt ham under parseremonien.

– Det er mest på grunn av at jeg ikke har løpt rundt og spilt spillet, men heller hatt mer fokus på å ha det artig og å bli kjent med folk, sa han til programlederen og la ikke skjul på at han synes det var veldig mye spill inne på hotell.

– Noe av det gøyeste

Til VOL forteller Norum at ting ikke gikk helt etter plan da han røk ut.


Fredrik fra Sortland er med på Paradise Hotel

I mandagens sending av Paradise Hotel, entrer en vesteråling det beryktede hotellet i Mexico.


– Jeg hadde en avtale med en annen person (Severin, red.anm) som sviktet meg. Jeg følte meg rett og slett dolket i ryggen. Jeg var oppriktig lei meg, sier han. 

På spørsmål om hvordan han vil karakterisere sitt opphold på hotellet, svarer han kontant:

– Det er noe av det gøyeste jeg har gjort i hele mitt liv. Det var rett og slett dritartig, sier han til VOL.

Møtte sin største helt

Selv om det sagnomsuste hotelloppholdet tok raskt slutt for 20-åringen, var det ikke bare tristesse å lese i ansiktet hans under parseremonien. Han uttrykte nemlig voldsom begeistring for en av de andre deltakerne, den kontroversielle russelåtartisten, Tix.

–  Jeg har opplevd å møte min største helt og forbilde. Å møte Tix er ganske stort for meg og noe jeg kommer til å med meg ta videre i livet. Det var veldig stort for meg å bli venn med ham, og å møte ham, sa vesterålingen, som til og med fikk artistens fremste varemerket, pannebåndet, til odel og eie.

– Neste gang jeg kommer på konsert i nærheten av deg, kommer jeg ikke til å se deg på første rad, da skal du backstage, repliserte artisten.

Overfor VOL, legger ikke Norum skjul på at han har lyst på mer Paradise Hotel.

–  Jeg kommer absolutt til å søke neste år også, slår Fredrik Norum fast.