Sigrid fikk tips fra Guro Reiten på talentleir

Sigrid Miklegard fra Sortland får denne uken prøvd seg mot noen av de beste jentespillerne i alderen 14-16 når hun deltar på Equinor sin talentleir i Porsgrunn.

Guro Reiten, Sigrid Miklegard og Håkon Grøttland, fagansvarlig landslagsskolen.    Foto: Joakim Maylove Moltzau  

Sortland

Denne uken deltar noen av Norges beste fotballjenter i alderen 14-16 på Equinors talentleir i Porsgrunn, står det å lese i en pressemelding.

Miklegard og de andre jentene som deltar, har blitt veiledet tett av Morgendagens Helter-mentor Guro Reiten, som nettopp har returnert fra VM i Frankrike.


Sortlandsjente til talentleir

Sigrid Miklegard fra Sortland IL er tatt ut til en talentleir i regi av Norges Fotballforbund.

 

På leiren fikk Sigrid tips av landslagsspiller og kommende Chelsea-proff Guro Reiten som nettopp har kommet tilbake fra VM-sluttspillet.  

   – Det er imponerende å se det nivået som disse jentene viser og det lover godt for de norske landslagenes fremtid. Jeg er imponert over den enorme lysten til å lære som Sigrid har vist på Equinors talentleir. Jeg regner også med at A-landslagets prestasjoner under VM i Frankrike har inspirert henne ekstra mye, sier Guro Reiten som er mentor for Equinor Morgendagens Helter, i pressemeldingen.


Ti vesterålstalenter tatt ut til kretssamling

I starten av mars er det kretslagsturnering i region nord, der Troms fotballkrets arrangerer turnering for spillere født i henholdsvis 2003, 2004 og 2005.

 

På leiren deltar rundt åtti av de mest lovende fotballtalentene i Norge. Både J15-landslaget, ett skyggelandslag bestående av 15-åringer, samt et skyggelandslag med 16 åringer og to tropper med 14 år gamle talenter er tatt ut basert på ferdigheter, holdninger, læringsvilje og sosiale egenskaper. 

– Felles for alle som er tatt ut er at de er vurdert til å være blant landets aller største talenter. Vi har tatt ut disse spillerne fordi vi mener de har noen egenskaper som på sikt kan gjøre de til en av «morgendagens helter», sier fagansvarlig for landslagsskolen i NFF, Håkon Grøttland.


Lokale spillere til treningssamling med Bodø/Glimt

Flere lokale spillere drar denne uka til samling med Bodø/Glimt.