Suksess for Arctic Race - Challenger og VSK

Vesterålen Sykkelklubb var vertskap for dagens Arctic Race - Challenger, der mange 10-tall syklister fra fjern og nær deltok.

Sortland

Amatørrittet var todelt, der én løype var på 45 km uten tidtaking og der én løype var på 93 km der det igjen handlet om å være først over mål. Målgang for begge rittene var på Storheia på Stokmarknes.

Leder for Vesterålen Sykkelklubb, Torben Jenssen, uttalte før løpene at rittene var å regne for en suksess.

– Ja, det må være lov å være fornøyd på en dag som i dag. Ikke bare skinner sola, tenk det er nesten ikke vind heller. Og med så mange sykkelglade deltakere, fra både fjern og nær, så må vi ha lov å være fornøyde i dag. Absolutt en suksess på alle måter, redegjorde Jenssen før avgang.

Se video av starten på løpet her.