Resirkulert god som ny

Bandet Resirkulert sørget for en knallgod musikalsk start på dag to av Fæsterålen. De få som var der storkoste seg med musikken.

Marlene Johnsen, Anja Eikenes, Tina Vibe Zandjani, Thea Vibe zandjani og Sandra Persson Breivik koser seg på Fæsterålen med bandet Resirkulert.

5

Over vannet

Hvor var publikum?

Sortland

Det er nesten litt synd på et band som kommer rett fra Rakettnatt i Tromsø og bli plassert først under dag to av Fæsterålen. Det var svært glissent på festivalplassen, selv om det kom noen flere etter hvert.

Det tok imidlertid ikke motet fra Tromsø-bandet (og Storfjord i Troms) som leverte en knakende god konsert.

KNALLBRA: Tromsbandet Resirkulert lot seg ikke påvirke av lite publikum ved starten på dag to av Fæsterålen. Bandet leverte en knallbra konsert.  Foto: Jørn Aune

 

Resirkulert spiller bandpop som både er dans- og syngbart. De synger på nordnorsk, uten at det blir for mye æ, dæ og mæ av den grunn.

Musikalsk er det solid og det er godt driv i både fremføring og sanger.

Sin unge alder til tross (19 til 23 år) har de holdt på siden 2013 og er ganske proffe på scena. Dermed taklet de det noe fåtallige publikum`met på en god måte. Humor har de også.

– Energi

Marlene Johnsen, Anja Eikenes, Tina Vibe Zandjani, Thea vibe Zandjani og Sandra Persson Breivik var blant dem som møtte opp tidlig på Fæsterålen.

– Dansbart, energi, allsangvennlig. En bra konsert, var deres konklusjon etter konserten.

ENERGI: Det var mye god energi i Resirkulert som åpnet dag to av Fæsterålen. Her er vokalist Emil Karlsen.  Foto: Jørn Aune

 

Og det er en ganske god oppsummering av den timelange konserten, der det ble presentert musikk fra plate «Du snakke før dæ sjøl», inkludert hiten «Over vannet» og låter fra en kommende utgivelse.