Herman Henriksen ny i Deadline Media

Unge Herman Henriksen (20) er klar for Deadline Media.

Herman Henriksen. Foto: Deadline Media 

Sortland

Det opplyser selskapet i ei pressemelding.

– Vi ønsker å være en aktiv pådriver for å skape bolyst i Vesterålen. Dette gjør vi blant annet gjennom arrangementer som Fæsterålen, Pedalfest, PLOG og så videre, men det er en kjensgjerning at arbeidsplassene er basisen for at folk skal velge å bo i regionen, sier daglig leder i selaskapet, Martin Meisterlin.

Fra solo til team

Herman Henriksen er en ung mann med masse talent. Han startet tidlig sin egen bedrift, Hehe Media i  2018. I tillegg har han tidligere vært ansatt i Vol på deltid og vært sommervikar i to år. Nå har han valgt å avvikle eget firma og starte i Deadline Media.

– Det er utfordrende å sitte alene med alt, og samtidig opprettholde den kvaliteten man ønsker, sier Henriksen om avgjørelsen, og fortsetter:

– Det å være en del av et større team, er viktig for å få den utviklingen og læringskurven jeg ønsker i denne bransjen. I Deadline Media lærer jeg av folk med en bredere kompetanse, og får muligheten til å jobbe med flere spennende prosjekter enn hva jeg hadde fått alene i Hehe Media. Jeg har hatt mange spennende prosjekter og flotte kunder, men føler at jeg er klar for å ta et steg videre.

Hvorfor akkurat Deadline Media?

– Jeg kjenner en del av folkene fra før av, og har tidligere jobbet for blant annet Fæsterålen. Derfor kjennes det ut som et riktig valg, frem til jeg skal i Forsvaret.Aktivt filmmiljø i Vesterålen

Helt siden Laterna Magica for første gang ble arrangert, har filminteressen i Vesterålen vært stor.

– Det spirer av talenter her, og Herman har vært i tankene våre lenge, fortsetter Meisterlin, som roser det aktive filmmiljøet i Vesterålen. Vi har kunder fra hele landsdelen, og flere kommenterer at Vesterålen har et helt unikt filmmiljø.

– Vi hadde en prat med Hermann tidligere i år,  da vi så at vi måtte ha flere dyktige folk på filmsiden, og vi er veldig glade for at han valgte å komme til oss, avslutter den daglige lederen.


Redd liv UB ble kåret til beste ungdomsbedrift. Nå skal de til NM på Lillestrøm

To av ungdomsbedriftene fra Hadsel videregående skole gikk til topps under første dag av årets fylkesmesse for ungdomsbedrifter i Nordland. Tirsdag fikk også den ene av de den største hederen.