Tromsø vant tre strake sett

– Alt i alt er jeg fornøyd, sier Sortlandstreneren

– De kom som forventet med sine toppspillere og kjørte fullt servepress på oss. Men alt i alt er jeg fornøyd med kampen, sier Christian Fredriksen om NM-tapet mot Tromsø BK lørdag kveld.
Sortland

Sortland volleyballklubb spiller i andredivisjon og klarte ikke å tukte eliteserielaget Tromsø BK i 8-delsfinalen i NM.


Sortland tar i mot eliteserielag i 8-delsfinale i NM i volleyball for herrer:

Tror det blir tøft, men mulig å slå BK Tromsø ut av cupen

Sortlands 2.divisjonslag i volleyball for herrer, tar imot BK Tromsø i 8-delsfinale i NM i Sortlandshallen lørdag kveld. Trener og tidligere Tromsø-spiller, Christian Fredriksen, er forberedt på en vanskelig kamp.

 

Tromsølaget vant tre strake sett i Sortlandshallen lørdag kveld.

– Vi fikk til et fantastisk arrangement og klarte nesten å fylle Sortlandshallen med et fantastisk publikum. Det er vi som klubb veldig fornøyd med, sier Fredriksen.

– Fikk kjent på nivået

Om kampen sier han at Tromsø BK stilte med toppet lag.

– De kjemper for å vinne NM og tok det ikke med ro. De kjørte fullt servepress på oss og vi måtte kjempe for de poengene vi skulle ta. Det var vanskelig for oss å sette opp angrep, men når vi kommer i angrep synes jeg vi gjør det bra. Alt i alt er jeg fornøyd med kampen. Vi visste at vi kunne bli servert av banen. Det er to divisjoner forskjell og de er mye bedre i serve- og mottaksfasen, sier Fredriksen til VOL.

– Hva kan dere ta med dere fra denne kampen?

– Vi har fått kjent litt på nivået. Vi har to spillere som er i sin førte sesong og bare noen få spillere som har spilt mange sesonger. Kampen er en verdifull erfaring. Neste helg er det seriestart for oss i Bodø og vi ser at vi kan bli bedre på serve- og mottakssiden. Men alt i alt er jeg veldig fornøyd, sier Fredriksen til VOL.