Duo byr på gøyal jazz i Kvitbrygga

Ifølge en pressemelding fra Sortland jazz- og viseklubb, inviteres det til konsert duoen Flifet/Hamre torsdag.

Duoen Fiflet/Hamre spiller på Kvitbrygga, på Sortland, torsdag.  Foto: Pressebilde

Sortland

Fliflet/Hamre kaller seg selv landets kanskje mest usannsynlige orkester, og trakterer både trekkspill, trommesett, hamrofon, melodika, stepp og sang.

Hver for seg har de turnert land og strand i 28 år, og samarbeidet med blant andre Odd Nordstoga, Jan Eggum og Kari Bremnes. Musikken deres er original, rytmisk, engasjerende og lett å la seg fange av. På spørsmål på hva vi kan vente oss på torsdag, svarer de:

– Rå balkantoner, kyst-allsanger og poetiske moll-perler. Ofte inviterer vi Edvard Grieg på gryte-party eller Harald Sæverud på serbisk sigøynerfest. Oppsiktsvekkende stepping kan også finne sted", sier duoen i pressemeldingen.

–  Fliflet/Hamre har også besøkt oss tidligere og jeg kan love at det kommer til å bli både fantastisk musikk og utrolig festlig", sier leder i Sortland jazz- og viseklubb Heidi Høwe i pressemeldingen.