Nå tar han over som daglig leder i dette firmaet

Lift-, maskin- og stillasutleieren Byggesystemer Vesterålen har ansatt John Hempel.

Lift-, maskin- og stillasutleieren Byggesystemer Vesterålen har ansatt John Hempel. Arkivfoto 

Sortland

Det fremkommer av ei pressemelding fra Byggesystemer Vesterålen AS.

– Vi er glade for å ha fått en erfaren leder som John med på laget. Med John sammen med våre dyktige medarbeidere på Sortland er vi godt rigget for videre satsing i vesterålsregionen, sier konsernleder John Arne Eiken i pressemeldingen.

John Hempel starter i Byggesystemer Vesterålen 1. mars 2020. Han kommer fra stillingen som daglig leder i Bil i Nord på Sortland.

– Bygg- og anleggsbransjen er godt kjent for meg, da jeg har hatt med bransjen å gjøre i mine ulike roller i arbeidslivet. Nå skal jeg jobbe tett på kunder og kolleger i en meget spennende bransje, det gleder jeg meg stort til. Det er fortsatt stor fart i Vesterålen, det investeres i nye anlegg og eldre anlegg oppgraderes. Her kan vi, Byggesystemer, tilføre maskiner og utstyr samtidig som vi har fokus på økt effektivisering og sikkerhet på byggeplassen, sier Hempel.

Byggesystemer Vesterålen leier ut stillas, lifter, gravere, byggstrøm og byggvarme og en rekke annet utstyr til bygg- og anleggsbransjen, offentlige kunder, industrikunder og ikke minst private kunder. I tillegg er vi Vesterålen sin største stillasentreprenør.