Campingvognhandelen gikk skeis. Det kostet selgeren veldig mye penger.

En campingvognhandel i 2016 gikk ille, og ble slept inn til Vesterålen tingrett.

ILLUSTRASJONSFOTO: En campingvognhandel i Vesterålen gikk virkelig skeis. Kjøperen vant fram i tingretten, og får erstatning og alle sine saksomkostninger dekket. For selgeren ble det en dyr handel. For ordens skyld: Campingvognen på bildet har ingenting med saken å gjøre.   Foto: Pressefoto

Sortland

Der gjorde dommeren lang prosess, og skrev en dom på 27 a-4-sider. I den grundige dommen ga tingrettsdommer Jon Gudbrand Fliflet campingvogneieren fullt medhold. Han fikk hevet kjøpet og får 445.000 kroner tilbake fra selger mot å levere campingvognen tilbake. I tillegg får han renter for 395.000 kroner fra juli 2016 og renter av 100.000 kroner fra oktober 2018. I tillegg må selgeren, en bedrift, ut med 11.250 kroner i erstatning og betale saksomkostninger på 140.622 kroner.