Denne bilen ble stjålet i natt. Politiet vil ha tips

Natt til lørdag ble en rød Toyota stjålet i industriområdet i Vestmarka i Sortland. Nå ønsker politiet tips for å finne bilen, og tyven.

  Foto: Privat

Sortland


Natt til lørdag ble en Toyota stjålet i industriområdet i Vestmarka i Sortland, på parkeringsplassen ved Nordic Last og Buss. Nå ønsker politiet tips for å finne bilen, og tyven.

– Det er en rød Toyota, av typen Avensis. Den er stjålet i løpet av natta. Vi oppfordrer folk til å tipse politiet dersom de vet eller har sett noe, sier operasjonsleder Tommy Beck til Vol.

Bilens eier er Jim Midtgård. Til Vol sier han at bilen mest trolig ble tatt ganske tidlig i natt.

– I alle fall etter snøen å dømme. Det har snødd litt i natt, men man kan fortsatt se bilspor, sier han.

Ifølge bileieren er ikke den stjålne Toyotaen en veldig dyr bil, men den er viktig.

– Verdien er størst i bruk. Det er forbasket å bli fri for bil. Jeg trodde ikke det var mulig. Vi har riktignok hatt tyverier på området her tidligere, der det har blitt stjålet diesel fra lastebiler. Men det er første gang at det har blitt stjålet en bil her, sier Midtgård.

Da Vol tar kontakt med Midtgård tidlig lørdag kveld, opplyser han at de nå vet hvem som har stjålet bilen.

– Vedkommende, som er en kjenning av politiet, ble observert på Tjeldsundbrua. Det blir også sagt at personen er observert utenfor Rema 1000 i Narvik. Men nå finner ikke politiet verken mann eller bil. De jobber med å undersøke ulike opplysninger for å finne ut hvor han befinner seg, sier Midtgård.

Selv om bilen fortsatt ikke er kommet til rette, er bileieren noe mer optimistisk med tanke på at han får bilen tilbake.

– Jeg håper det. Jeg tror også at personen som har stjålet bilen nok vet hva som foregår, men prøver å gjøre seg utilgjengelig. Jeg håper at jeg får bilen tilbake snart. Som nevnt tidligere er det ikke en dyr bil, men den har stor bruksverdi for meg, slår Jim Midtgård fast.

Dersom du har tips i forbindelse med tyveriet, kan du kontakte politiet på 02800.