Sortland IL starter ikke opp med treninger

Sortland IL har besluttet å foreløpig ikke starte opp med treninger.

En rekke forskjellige øvelser ble gjennomført i løpet av jentefotballens dag i Blåbyhallen i fjor. Foreløpig blir det ikke noe av dette i Sortland ILs regi.   Foto: Tone M. Sørensen

Sortland

Dette melder klubben i ei pressemelding.

– Sortland Idrettslag har besluttet å ikke starte opp med treninger i denne omgang, selv om Blåbyhallen har åpnet for aktivitet igjen. Dette er gjort i samråd med trenerne i klubben, skriver styreleder Mats Aas i pressemeldingen.


Nå åpnes Blåbyhallen igjen, men med strenge smitteverntiltak

– Målet er å åpne hallen igjen over helga. Vi vet at det er mange ungdommer som klør i fingrene etter å komme i aktivitet.


– Vi velger å avvente situasjonen noe før vi tar en ny vurdering og beslutning i begynnelsen av mai måned. Klubben velger å gjøre det slik da vi setter spillernes og trenernes helse og sikkerhet først, og vil ikke starte opp før myndighetenes smitteverntiltak er utprøvd ytterligere. Alle våre spillere og trenere verker etter å komme i gang igjen, og vi gleder oss til verden fungerer så godt at vi trygt kan sette i gang, skriver han.