Mens du sov: Travel natt for politiet i Nordland

Det er rapportert inn mange hendelser fra Politiet i Nordland i natt.
Sortland

NTB melder om ei travel natt over hele landet. Det har vært slåsskamper og fyllakjøring både til vanns og lands fra svenskegrensen i sør til russegrensen i nord.

Politiet flere steder i landet har også måttet gripe inn og stoppe flere fester. I Lillestrøm hadde opptil 100 ungdommer troppet opp på en hjemme alene-fest som politiet måtte avslutte. Her ble to personer angrepet av en gruppe på ti, og ble lettere skadd.

I Nordreisa var det i natt dramatikk av en annen art. En padler på Reisaelva ble meldt savnet. Vedkommende ble funnet rett før klokken 02:00. Padleren hadde falt i elva

– Han kom seg i land selv og er ved bevissthet, men var kraftig nedkjølt. Han hadde falt ut av kajakken og blitt ført nedover elva. Han får nå tilsyn av helsevesenet, sier operasjonsleder Christian Andreassen i Troms politidistrikt til NTB.