Oppfordrer sortlendinger til å stille spørsmål til Erna

Fredag kommer statsminister Erna Solberg til Vesterålen, der hun først visiterer Bø, før ferden går til Sortland dagen etter.

Marthe Jaconsen og Ann-Rita Mårstad i Sortland Høyre, håper at sortlendinger kjenner sin besøkelsestid og melder seg på seansen kaffe med Erna, lørdag formiddag. 

Sortland

En av postene på programmet for Solberg både i Bø og på Sortland, er å prate med folket over en kopp kaffe. Mens denne aktiviteten finner sted på Vinjegården i Bø fredag ettermiddag, gjentar hun aktiviteten på Miscela kaffibar i Sortland storsenter lørdag formiddag. Ann-Rita Mårstad og Marthe Hov Jacobsen i Sortland Høyre, oppfordrer folk på Sortland til å møte opp og stille spørsmål til statsministeren.

– Alle som har lyst kan komme, og det er mye man kan stille spørsmål om. Det trenger ikke å være store ting. Hun vil bare prate med folk, sier Mårstad, og legger til at de som ønsker å spørre Solberg om noe, må melde seg på via nettsiden regjeringen.no/kaffemederna

Duoen synes det er gjevt at selveste statsministeren og partifellen igjen tar turen til Vesterålen.

– Det er stas at hun kommer tilbake, og at hun øyner mulighetene, sier Hov Jacobsen.