Ønsker å finne løsning

Rune Frøyslie er den som har fått dispensasjon for hyttebygging nær Elvekroken. Han presiserer at han ikke ønsker konflikt med badende sigerfjordinger og har bedt Sortland kommune om møte for å finne løsninger til det beste for alle.

Rune Frøyslie under folkemøtet i Elvekroken i juni.  Foto: Espen Mowinckel Pettersson

Sortland

Etter Rødts utspill tidligere i dag, har Frøyslie reagert på dette.

– Det byggeprosjektet jeg har jobbet med i noen år, og hvor byggingen skulle vært i gang i år, vil ikke bli gjennomført slik det er planlagt og godkjent. Byggeprosjektet i Elvekroken skal tenkes og tegnes om. Det finnes gode løsninger for et bade- og rekreasjonssted for de neste generasjoner i kombinasjon med ei hytte til privat bruk, mener Frøyslie.

Han understreker videre at han har bedt om et møte med Sortland kommune for å finne løsninger til det beste for alle parter. Av denne grunn stusset han over at partiet Rødt har bedt om en ny politisk prosess på saken.

– Ja, jeg må innrømme det. Jeg har vært i kontakt med Ellingsen både i samtale, sms og epost og vi hadde avtalt å møtes «over sommeren» for å drøfte konkrete og praktiske løsninger som ville vært god for alle parter. Nå har jeg avtalt møte med Sortland kommune teknisk avdeling mandag 24. august for å drøfte saken konkret. Så får vi se hva som kommer ut av det, presiserer Frøyslie overfor VOL.