Hvem mener du bør bli Årets Vesteråling 2020 ?

VOL skal for andre gang kåre Årets Vesteråling. For å gjøre det, trenger vi hjelp til å nominere kandidater.

Ramona Lind ble kåret til Årets Vesteråling i 2019.  Foto: Marius Birkeland

Sortland


I fjor var det Ramona Lind fra Sortland som ble tildelt prisen.

Lind var nominert sammen med sju andre vesterålinger som satte sitt preg på regionen i 2019.

For å kåre en vinner er vi avhengige av hjelp fra dere lesere. Vi oppfordrer dere derfor til å nominere personer som dere mener fortjener prisen i år. De som nomineres må oppfylle bestemte kriterier.

I tillegg til å ha hjulpet medmennesker i inneværende år, må kandidatene også ha satt Vesterålen på kartet på en positiv måte., belyst noe som får oss til å tenke annerledes eller å ha skapt arenaer der vi møtes på tvers av kommunegrenser.

– Flere vesterålinger har på ulike måter bidratt til å sette Vesterålen på kartet både regionalt og nasjonalt i år. Det finnes også personer som har gjort en formidabel jobb på ulike områder og som ellers oppfyller kriteriene, men som ikke har vært like synlige i media. Det bør derfor være tilstrekkelig med gode kandidater å velge fra, sier nyhetsleder i VOL, Vidar Eliassen.

Forslag til kandidater kan du sende inn til red@vol.no. Vi må ha navn på kandidatene innen mandag 13. desember kl. 12.00. En jury vil plukke ut de fem som har fått flest stemmer, slik at vesterålingene kan stemme på sin favoritt.

Årets prismottaker blir offentliggjort på selveste julaften.