Bjarne Brøndbo til Kulturfabrikken

I forbindelse med at det nå åpnes opp igjen for kulturarrangementer, blir det arrangert flere konserter i Kulturfabrikken utover våren.

Malte Danielsson. 

Sortland


Det største artistnavnet som skal i ilden er Bjarne Brøndbo. Han skal fremføre showet «Det e Det. Det. E.» 12. mai. Den folkekjære artisten blir å spille på hele sitt repertoar i showet.

– Et musikalsk show fylt med hits og verbale krumspring. Bjarne deler fortellinger fra eget liv, barndom, ungdomstid, papparollen og selvfølgelig D.D.E.! Alt pakket inn i et musikalsk teppe med DDEs folkekjære låter som Vinsjan på kaia, E6, Rai Rai, Rompa mi, Det fine vi hadd sammen og mange andre kjære hits, står det å lese i en pressemelding.

Ellers blir det konsert med Topcoat andre uka i mai. Bandet hadde 35 års-jubileum i februar i fjor og skulle etter planen ut på veien. På grunn av koronapandemien lot det seg ikke gjøre. Før den tid er det flere lokale og regionale artister som går på scenen i kulturfabrikken, inkludert Inge Bremnes og Oddmund Finnseth.