SKAAR passer foreløpig best på en mindre arena

SKAAR er for undertegnede et nytt bekjentskap i artistverden. Men er spørsmålet om jeg ville ha betalt for å se henne om jeg ikke hadde kunnet viftet med pressepasset, er svaret bare et TJA!

SKAAR klarte ikke å få med seg mer enn en drøy håndfull publikummere foran scenen i sin opptreden på Fæsterålen.   Foto: Herman Henriksen

Sortland

Hilde Skaar, som bare bruker artistnavnet SKAAR, ble beskrevet som et spennende navn innen norsk musikkliv, da hun som 18-åring debuterte sammen med TRXD på låten «Whereever you go». Som soloartist kom debuten med «Higher Ground» i 2018. Hun har mottatt flere prisnominasjoner de tre siste årene, også for albumet «Waiting» som kom i år. Hun holder seg stort sett i popsjangeren, men det er også klare undertoner av jazz i flere av låtene hennes. SKAAR er en av flere unge norske, kvinnelige popvokalister som har markert seg de siste årene, sammen med for eksempel Dagny, Astrid S, Julie Bergan og Aurora.