Neste år kommer Matoma til Fæsterålen

Matoma skulle egentlig spille på Fæsterålen allerede i 2020, og i år, men slik ble det ikke. Neste år, da kommer han.

Matoma er klar for 2022-utgaven av Fæsterålen.  Foto: Pressefoto

Sortland


– Det er stort for oss å gi Matoma til Fæsterålingene. Vi jobbet lenge og iherdig for å få dette til, så det var jubel på kontoret da alt klaffa og bookingen var bekrefta i begynnelsen av 2020. Når 2020 og 2021 ble som det ble, var vi redd for at vi ikke skulle til å få Matoma hit. Men det får vi altså nå til, sier festivalsjef Stein Inge Pedersen til Fæsterålens hjemmeside.

DJ og produsent Tom Lagergren (aka Matoma), kjent for sin danseorienterte tropical house musikk (fra Flisa), har i løpet av kort tid blitt en av de største eksportvarene innen norsk musikk:

– Det tekniske rundt scenen blir oppgradert for å få dette til. Det blir garantert et show som folk vil huske i lang tid, sier Pedersen.

Matoma har hatt flere hitlåter etter gjennombruddet i 2015. Blant disse er blant andre Old thing back, All Night, False Alarm og Running Out. Disse låtene, og flere, har ført til at artisten har over en milliard avspillinger på Spotify.