Også ledere trenger motivasjon

Dette var tema for ledersamlingen i regi av Lederne onsdag.

Foredragsholder Lars Losvik t.v. sammen med arrangørene fra Lederne, Trond Jakobsen og Ramona Lind. 

Sortland

Ledere trenger også å motiveres, noe som ofte glemmes i en hektisk arbeidshverdag. Dette er noe Lederne, som en interesseorganisasjon for ledere, har stor fokus på i sitt medlemsprogram.

I går samlet Lederne region Nord i samarbeid med lokalavdelingen i Lofoten og Vesterålen, over 40 deltakere på motivasjonsseminar med Lars Losvik på Strand hotell. Deltakerne var ledere, mellomledere og andre ansatte i betrodde stillinger, fra barnehager, pleie og omsorg, vekst og attføring, olje og gass, bil, service og energibransjen.

Diskusjonene gikk ivrig om hvordan lede bedriften eller avdelingen sin videre. Det er ikke nødvendigvis mersalg enn alltid skal jobbe mot, men også bedre og effektive salg. Hva kan verdien av at norske ledere blir tøffere og setter større krav til sine ansatte bli, og hva innebærer det å være en lærende organisasjon?

Seminaret var en del av kompetansetilbudet til Lederne sine medlemmer, men når lokalavdelingen også åpnet for deltakelse fra andre interesserte viste det seg at interessen for et slikt seminar var enormt.

Med flere på venteliste måtte arrangørene stenge dørene når antallet rundet 40 deltakere til stor frustrasjon for styreleder i avdelingen LoVe Ramona H. Lind.

- Vi skulle så gjerne kunne tilby flere plass. Ledere i alle bransjer ønsker slikt faglig påfyll viser det seg. De ønsker å trygges i sin rolle som leder – sier hun i en pressemelding.