Hjemmetap for Sortland:

- Vi blir for puslete

Sortland IL viste tegn til forbedringer, men klarte likevel ikke å hamle opp med Mosjøen torsdag. - Vi blir for puslete, sier SIL-trener Rune Lydersen.
Sortland

Sortlands A-lag tok torsdag kveld i mot Mosjøen på hjemmebane i Blåbyhallen.

Kampen begynte bra for Sortland, som tok ledelsen allerede etter seks minutter da Mats Torbjørnsen scoret etter frispark.

Poulsen tilbake

Sortland har jobbet og viste torsdag en forbedring i spillet sitt sammenlignet med det de har levert tidligere i sesongen. Gledelig var det også å se at Frank Poulsen har snøret på seg fotballskoene igjen. Han kan bli en viktig brikke for Sortland videre i sesongen. Dette til tross - Mosjøen var det sterkeste laget i Blåbyhallen, og vant torsdagens kamp fortjent.

Utligningen fra bortelaget kom etter en straffe i 32. minutt. Til pause ledet Mosjøen 1-2.

2-2-målet var det SILs Stein Magne Pedersen som sto for, etter et godt gjennomspill av Per Eirik Karlsen.

Mosjøen sørget for at stillinga sto både 2-3 og 2-4, før Sortland satte sitt siste mål for kvelden med et straffespark av Mats Torbjørnsen.

Mosjøen vant kampen 3-4.

Skuffet trener

- Vi taper fordi vi slipper inn alt for enkle mål. Mosjøen får de tre første på dødball. Vi blir for puslete, er Sortland-trener Rune Lydersens kommentar etter kampen.

- Jeg føler at dette er en kamp som kunne bikket begge veier, så vi skal ikke grave oss ned. Men jeg er skuffet over at vi blir for svake på hjemmebane. Vi har mye å jobbe med, sier han.

- Vi har for dårlig pasningskvalitet. Vi blir for puslete. I perioder sliter vi med for stor avstand mellom leddene. Vi må også bli bedre på kommunikasjon, oppsummerer SIL-treneren.