søndag 18.08 2019
23

Ser du noen du kjenner? Arctic Race Startet i Lødingen i dag

Den siste Arctic Race-etappen er i gang.

Melbo tapte tett kamp, Robertsen så rødt

Melbo møter Tromsø 2.

Satser videre i Hadsel:

Fiskarlaget kritisk til Skretting-planer

Fôrselskapet Skretting planlegger utvidelser av anlegget på Børøya ved Stokmarknes. Det stiller Norland fylkes fiskarlag seg kritisk til. De mener at søknaden er mangelfull og bør returneres.

Sortland har mistet seks spillere: – Vi har fortsatt et slagkraftig lag

Da Morild og Sortland møttes på Myre i vår, vant hjemmelaget hele 5-0. Både Sortland-trener Julie Voktor Pedesen og Morild-trener Kristian Røsnes Hansen, tror at søndagens kamp mellom de to lagene i Blåbyhallen blir atskillig jevnere.

Melbo må heve seg hjemme mot Tromsø 2

Melbo fikk en røff start på høstesesongen med 0-3 tap Fløya sist helg. Søndag møter de Tromsø, i en kamp der det blir viktig å plukke poeng.

– Sykdommen angrep meg som en tyv om natta

Dagen før han skulle gi ut sin første plate på 24 år, fikk han en urovekkende telefon fra sykehuset som ville ha ham inn til akuttbehandling på UNN.

lørdag 17.08 2019

Dette sa Kjell-Børge Freiberg på Storheia

Olje- og energiministeren syklet selv opp storheia (med elsykkel).

Dette sa ordfører Siv Dagny Aasvik om Arctic Race-dagen

Ordfører Siv Dagny Aasvik strålte om kapp med sola etter at sykkelrytterne var kommet inn på Storheia.

50

Arctic Race-festen skapte liv i hele Vesterålen

Arctic Race skapte en ny folkefest i Vesterålen.

I år betaler vesterålingene for første gang mer enn 100 millioner i eiendomsskatt

Innbyggerne i Vesterålen og Lødingen vil i år for første gang i historien betale mer enn 100 millioner kroner i eiendomsskatt.

– Hadde vært veldig artig med tre poeng nå, sa treneren før kampen.

– Det hadd vært veldig artig med tre poeng nå. Vi spilte 1–1 hjemme hos dem i fjor, så det kan fort skje igjen lørdag, sa Andenes-trener Frode Stave. Han hadde en plan om seier.

– Nordlendingene er gale på en positiv måte

– Jeg har reist verden rundt på sykkelløp, men aldri opplevd maken til nordlendinger som publikum. Det sier den tidligere syklisten, Dag Otto Lauritzen, som også i år skal følge folkefesten langs etappene i Arctic Race.

fredag 16.08 2019

Blant landets beste interiørbutikker, ifølge ekspertisen

Interiørmagasinet «BoligPluss» har rangert Andenesbutikken «Himmel og hav» blant de ti beste interiørbutikkene i landet.

John Olsen fra Øksnes gikk «Dødsmarsjen» i Belgia

To ganger tidligere har John Olsen (54) fra Øksnes forsøkt å gå den 100 kilometer lange «Dødsmarsjen» i Belgia, og begge gangene har han måttet brutt. Det sies at alle gode ting er tre, og i helgen gjennomførte øksnesværingen hele turmarsjen.

– Vi fortjener noen svar om Fiskebøl, Solberg!

Stortingsrepresentanter for Sp, Willfred Nordlund og Siv Mossleth, er klare i sin sak. Et testsenter for oljevern lagt til Horten vil være et svik mot hele Nord-Norge.

Reagerer på strøm-regningene i Øksnes

VOL er kjent med at flere lyslag i Øksnes har reagert på økte regninger for strøm til gatelys i bygdene. Strengelvåg Vel ber Øksnes kommune om å innkalle lyslagene til et oppklarende møte.

Besøksrekord ved Galleri Jennestad

Årets hovedutstilling på Galleri Jennestad, med Odd Nerdrum og Elisabeth Werp, ble en stor suksess. Ifølge gallerist Kåre-Bjørn Kongsnes er det ingen annen hovedutstilling som har hatt så mange besøkende som årets.

Jubilanter kommende uke