Eirik Sivertsen om Andøya flystasjon:

– Oppsiktsvekkende hvis Høyre og Frp ikke slutter seg til ny gjennomgang nå

Arbeiderpartiets Eirik Sivertsen er glad for at Høyre og Frp nå sier de ønsker gjennomgang av tallgrunnlaget for å flytte flybasen til Evenes. Han er også noe overrasket over at partiene går inn for dette.

Eirik Sivertsen (Ap, i midten) fra Nordland Arbeiderparti har lenge ønsket ny gjennomgang av Andøya-flyttingen. Her var han på besøk på Andøy, og møtte blant annet ordfører Jonni Solsvik (H, til venstre).   Foto: Andøyposten

Pluss

Arbeiderpartiets Eirik Sivertsen har også merket seg at Høyre, Frp og Venstre i regjeringserklæringa går inn for en ny vurdering av grunnlaget for å flytte flybasen for maritim overvåkning fra Andøya til Evenes. Han er uenig i at formuleringa ikke innebærer noe reelt nytt.