Næringsdrivende på nedsiden av Strandskogjordet kritiske til Sortland kommune:

– Lite framtidsrettet måte å løse problemene på av Sortland kommune

I forrige uke fikk Sortland kommune kritikk fra Sortland Handelseiendom for fremgangen rundt permanent løsning for innkjøring til Coop Extra på Strandskogjordet. Nå hiver de næringsdrivende på nedsiden av veien seg på kritikken.

Næringsaktørene som kan bli berørt av en ny foreslått kryssløsning i Vesterålsgata,. Fra venstre: Marius Steiro, gårdeier, Kjetil Strand, konsernfjef for Byggmakker og Arvid Nyborg, daglig leder og eier i Biltrend. 

Pluss

I forrige uke skrev VOL om problematikken som har oppstått rundt innkjøringen til Coop Extra på Strandskogjordet. Dette har fått de næringsdrivende på nedsiden av Vesterålsgata ved Strandskogjordet, det såkalte næringsområdet NF10, til å reagere. Mandag sendte deres konsulent, Rolf Lossius i Alpha Konsulent ei pressemelding.