Ottar Bergersen & sønner hedret med diplom:

– De sier han er den flinkeste asfaltutleggeren de har hatt i aksjon

Hadsel ASVO gir både diplom og blomster til Ottar Bergersen & Sønner i Bø, etter at de har ansatt to personer. – Vi er veldig glade for samarbeidet, for det er virkelige ressurser de to vi har fått inn i bedriften, sier Merete Strand.

Strålende samarbeid: Ottar Bergersen & Sønner ble påkjønnet med diplom fra Hadsel ASVO. Fra venstre Merete Strand, Grethe Skagen Danielsen, Kaja Muñoz, Karin Nemine Gjertsen og Roy M. Ingebrigtsen.  Foto: Tone M. Sørensen

Pluss

Bakgrunnen for at Hadsel ASVO tok turen til Bø er at de har jobbet med et tilbud gjennom NAV, for å få folk ut i arbeid. Og i samarbeid med den største private næringsaktøren i Bø, Ottar Bergersen & Sønner, har det lyktes til de grader.