Har ikke lykkes med salg av lakseslakteriet i Alsvåg. Stenger neste uke:

Cermaq-ledelsen: – Vi var nær et salg

Cermaq-ledelsen avviser at de har trenert salgsprosessen, priset anlegget for høyt eller at de ikke tar samfunnsansvar. I forrige uke var de nær et salg av lakseslakteriet i Alsvåg, men de lykkes ikke å få det i havn. Førstkommende onsdag mister Øksnes dermed 41 faste arbeidsplasser, og flere står uten jobb.

MØTTE DE ANSATTE I ALSVÅG TORSDAG: Ansattrepresentant i Cermaq-styret Lisbeth Pedersen, regiondirektør i Nordland, Snorre Jonassen, og administrerende direktør Knut Ellekjær.   Foto: Silje Helene Nilsen

Pluss

Torsdag var Cermaqs administrerende direktør, Knut Ellekjær, regiondirektør for Nordland, Snorre Jonassen, og ansattrepresentant i styret, Lisbeth Pedersen, i Øksnes.