Bø brann- og redningskorps flyttet til noe lokaler i perioden 2002-2004, og siden den gangen har den gamle brannstasjonen kun vært brukt som lager for gressklippere og, i senere tid, en lift. Dette utstyret er nå plassert i andre bygninger som teknisk etat disponerer.

Eier nabotomter

Tidlig i 2017 fikk Bø kommune en henvendelse fra Gunnar Klaussen AS, med ønske om å kjøpe eiendommen. Selskapet eier naboeiendommer, og har planer om videre utvidelse. De har allerede leid deler av bygget i en periode, for egning av line for fiskere.

Bygget bærer preg av at det ikke har vært gjort noe vedlikehold eller utbedringer siden det ble tatt i bruk rundt 1930. Gunnar Klaussen AS har i leieperioden gjort noe vedlikehold for at det skulle være mulig å benytte bygget til deres formål.

Motbud på 400 000 kroner

Tidligere i januar kom det et bud fra selskapet på 300 000 kroner. Det ble ikke akseptert av Bø kommune, men kommunen har kommet med et motbud på 400 000 kroner, med forbehold om politisk behandling. Budet er akseptert av Gunnar Klaussen As.