Widerøe med sommerrute fra Andenes

Flyr direkte til Oslo

Lørdag 23. juni starter Widerøe opp med sommerrute mellom Andenes og Oslo. – Det er helmaks. Da har vi tre avganger direkte til Oslo i sommer, sier Svein Roger Hansen i Widerøe på Andenes.

DIREKTE Svein Roger Hansen og Roger Skaarn er glad for at WIderøe i sommer skal fly hver lørdag direkte mellom Andenes og Oslo. – Med Norwegian har vi dermed tre avganger per uke direkte til hovedstaden. Det gjør det lettere for reisende å komme seg til Andøy, sier de to.  Foto: Jørn Aune

Pluss

Hver lørdag fra og med 23. juni til og med 11. august skal Widerøe fly mellom Andenes og Oslo med Dash 300-maskiner med plass til 50 passasjerer. Flytiden er beregnet til to timer og 35 minutter.

DIREKTE I sommer vil både Norwegian og Widerøe fly dirkete mellom Andenes og Oslo. Norwegian fly torsdag og søndag, mens Widerøe flyr hver lørdag.  Foto: Jørn Aune

 

– Norwegian fløy en sesong med tre fulle avganger mellom Andenes og Oslo. De seneste årene har Norwegian hatt to avganger (torsdag og søndag). Det er fint at Widerøe nå supplerer med en tredje avgang, sier Hansen.

Du kan dermed reise direkte mellom Andøya og hovedstaden tre ganger per uke i sommer – torsdag, lørdag og søndag.

– Vi håper at folk benytter seg av dette tilbudet. Andøy er blitt et turistmål og flere direkteruter til Oslo gjør det enklere for turistene å komme seg hit. Vi er kjempeglad for at Widerøe gjør dette. Det er ikke alltid like enkelt å få, men her har Widerøe kastet seg rundt og fått tilbudet på plass, sier Hansen.

Påskefly

Widerøe hadde sitt første direktefly fra Andenes til Oslo i jula. Også i påsken skal Widerøe fly direkte til hovedstaden – nærmere bestemt 23., 25. og 31. mars.

PÅSKEFLY Widerøe hadde i jula i fjor sin første avgang mellom Andenes og Oslo (bildet). I år blir det tre avganger i påsken og direktefly hver lørdag i sommer.  Foto: Jørn Aune

 

– Det er et tilbud som direkte er rettet inn mot Rock mot rus, og gjør det mulig å komme seg fra Oslo for å delta på rockefestivalen, sier Hansen. Rock mot rus går av stabelen 23. og 24. mars i år.

– Strategisk

Ordfører Jonni Solsvik synes det er svært gledelig at Widerøe nå starter direkterute mellom Andenes og Oslo.

– Jeg er glad for at Widerøe gjør dette. Jeg er også glad for at Widerøe synes det er strategisk viktig å komme seg inn iu et voksende marked. Widerøe skal som kjent kjøpe større fly, og da vil flyplassen på Andenes være et naturlig sted å ha ruter til, siden den kan tilby nødvendig infrastruktur, noe småflyplassene ikke kan, sier Solsvik.