En av dem er Mathias Dahl Abelsen, som må konsentrere seg om TUIL på denne tiden. Han mener at Vesterålen Futsal har gode sjanser på seier i begge kampene, men medgir at det blir tøft.

– Spesielt blir kampen mot Sandefjord tøff. De har noen bedre enkeltspillere enn KFUM. Dersom Vesterålen Futsal har lyst til å vinne serien, er dette to nøkkelkamper. Vinner vi disse, setter vi oss selv i en best mulig posisjon. Da er det opp til oss, sier Dahl Abelsen.

Det er tett i toppen

Vesterålen har 27 poeng på 12 kamper, Sandefjord har 24 poeng på 11 kamper, Sjarmtrollan har 23 poeng på 10 kamper og Utleira har 23 poeng på 12 kamper. Sjarmtrollan spiller mot Utleira i helga, men møter også tabelljumbo Vegakameratene. Vesterålen har Sjarmtrollan igjen på hjemmebane.

-Vinner vi de to kampene i helga, er vi i rute til å ta serien og i alle fall ta en medalje, mener Dahl Abelsen. Han skal ikke spille flere futsalkamper denne sesongen, men må konsentrere seg om TUIL og fotball.

Frafall

Vesterålen Futsal har dessuten flere andre frafall, sier Thomas Aloyseous. Julian Aloyseous er opptatt med arbeid i helga. Vebjørn Grunnvoll, Børge Henriksen og Tobias Vibe er ikke med.

– Ellers stiller vi med det samme mannskapet vi stilte med sist. Det betyr blant annet at Jonathan Matthew Barlow er med, sier Aloyseous.

Han har enig med Dahl Abelsen, helga blir tøff.

– Vi møter to topplag, og må helst unngå å tape, spesielt mot Sandefjord, som har tre poeng mindre enn oss og en kamp mindre spilt. Sjarmtrollan og Utleira er rett bak oss på tabellen, påpeker han.

Helgas kamper

Lørdag

Sjarmtrollan-Vegakameratene

Sandefjord-Vesterålen

KFUM-Nord-Sprint

Vadmyra-Hulløy Bodø

Sandefjord-Nord-Sprint

KFUM-Vesterålen

Sjarmtrollan-Utleira.

Her finner du tabellen.

Kampene kan våre abonnenter se direkte på VOL lørdag og søndag.