Det ble en spennende kamp mellom de to lagene. Vesterålen hadde ballen mye, og forsøkte hele tiden å skape sjanser. Men KFUM var veldig effektive og ledet 2-0 ved pause.

Etter pause var kampbildet ganske likt. Vesterålen forsøkte, men nok en gang var det KFUM som fikk mål.

Vesterålen begynte etter hvert å spille uten keeper, og fikk dermed overtall på banen. Det betalte seg med redusering til 3-1.

Laget fikk flere store sjanser mot slutten av kampen, og fikk straffespark noen minutter før slutt. Jonathan Barlow satte skuddet utenfor. Dermed kunne KFUM juble for seier og tre poeng.

– Skuffet

– Vi er skuffet over å få med oss bare ett poeng etter to kamper i Oslo, sier Tomas Aloysous.

– Vi kjører kampen fra 0 til 40 minutter og har utallige sjanser. Personlig synes jeg vi gjør en grei kamp bortsett fra at vi ikke henger med i de situasjonen der de scorer og at vi selv ikke scorer på de mange sjansene vi har. Vi har ball på streken og treffer stengene, så vi hadde marginene i mot oss, sier Aloysous.

– Bare seks poeng som teller

Vesterålen futsal har to kamper igjen i årets serie. Det er mot Sjarmtrollan og mot Nord/Sprint. Begge kampene spilles i Vesterålen.

– Det er seks poeng og ingen ting annet som gjelder de to neste helgene. Vi har gjort en utrolig sesong bortsett fra noen enkelt kamper, sier Aloysous..