Ronny Gabrielsen etter Hurtigrutens Hus-vedtaket:

– En delseier

Utskifting av hele styret til tross, siste kapittel ser ikke ut til å være skrevet med torsdagens vedtak.

–IKKE FERDIG: Ronny Gabrielsen (Frp) mener å ha varslet ordføreren om den tidligere styreledelsen i HurtigrutensHus Han mener saken nå må opp i kontrollutvalget. . Det samme utvalget er nok også interessert i å komme til bunns i hvorvidt det stemmer at Gabrielsen gikk langt utenfor mandat i bestilling av oppussing i Hurtigrutens Hus. 

Politikere i foretaksstyrene skaper uheldige rolleblandinger etter mitt syn.

Renate Johnsen (V)
Pluss

– Det kunne ikke gått særlig bedre i denne omgang. Men jeg er ikke ferdig med den delen av saken som handler om min varsling til ordføreren. Jeg kommer til å be kontrollutvalget ta saken opp til gransking, sa tidligere styremedlem i Hurtigrutens Hus KF og Frp-gruppeleder Ronny Gabrielsen.