Marte Simonsen ny fastlege på Andenes

– Trives i Vesterålen

– Det er et fint legekontor å komme til, sier Marte Simonsen. Mandag begynte hun som fastlege på Andenes.

FASTLEGE: Marte Simonsen (sittende) begynte mandag som ny fastlege ved Andenes legekontor. Med turnuslege Ina Lundberg (ikke på bildet) er det nå fem leger ved kontoret. Fra venstre: lege Anders Stave, enhetsleder Jørn Vollan, lege Yama Osmai, lege Håkon Løtvedt, Liv Hilde Westjord, Torunn Berthelsen Hansen og Lene Wangen.  Foto: Jørn Aune

Pluss

Ved Andenes legekontor er det bedre legedekning enn på lang tid. Mandag begynte Marte Simonsen som fastlege ved kontoret. Dermed er det fast ansatte leger i tre av fire legehjemler ved kontoret. I den fjerde stillingen har man nå en vikar som skal være ved kontoret til i november.