Fotturister:

Franske fotturister forhekset av vinter-Andøy

Franske fotturister er fortryllet av nordlys, kval, oter, sel, ørn, elg og alle de andre unike naturopplevelsene Andøy tilbyr på vinterstid.

Forhekset: De franske fotturistene er fulle av fantastiske inntrykk fra Andøynaturen etter en uke med fotturer med utgangspunkt Lankanholmen. Sittende fra venstre Nicolas, Delphine og Bertrand. Bak fra venstre Patrick, Cecilie og Damien Contacolli. foto: Mette-H. B. Amundsen 

Pluss

Superlativene vil ingen ende ta for Delphine Audoux og de andre i den franske turgruppen fra opplevelsesturselskapet «Forgotten Land» fra Frankrike. De har tilbrakt en hel uke på Lankanholmen på Andenes under ledelse av den franske turguiden Damien Contacolli. Det er den tredje gruppen han tar med til Andøy i år.